SSL Certifikati

Zaščitite vašo spletno stran in pridobite večje zaupanje vaših obiskovalcev

Osnovni Cpanel SSL DV Certifikat

Osnovni Cpanel SSL certifikat je certifikat z osnovno stopnjo preverjanja, ki poteka preko email naslova v WHOIS registru domen.

Certifikat je z vidika šifriranja enak vsem ostalim SSL certifikatom in se ga brez težav uporablja pri vseh oblikah spletnih mest za varno komunikacijo med obiskovalcem in spletnim mestom. Certifikat je izdan praktično takoj brez dodatnih naporov strank.

Za naročilo tega certifikata je potrebno gostovanje naročiti ali prenesti k ponudniku iZiServ.
Tip certifikata SSL DV Certifikat (Domain Validation)

RapidSSL

Certifikat RapidSSL® vam omogoča varno povezavo med strežnikom in obiskovalcem z do 256-bitnim šifriranjem podatkov in preverjanjem pristnosti spletnega mesta. Z nakupom SSL (Secure Socket Layer) certifikata, ki je varni protokol, preko katerega se pošiljajo podatki, bo vaše spletno mesto zaščiteno z enkripcijo, ki preprečuje možnost vdora. SSL certifikat v praksi prinaša zaupanje med prodajalcem in kupcem, saj so podatki (npr. številke kreditnih kartic, gesla), med pošiljanjem zavarovani in nedostopni tretjim osebam.
Tip certifikata SSL DV Certifikat (Domain Validation)

RapidSSL Wildcard

RapidSSL® Wildcart potrdila vam pomagajo zavarovati več poddomen z enim nizkocenovnim potrdilom SSL. Z nakupom zaščitite osebne podatke vaših strank z do 256-bitnim šifriranjem. Avtomatizirana kontrola domene omogoča preverjanje pristnosti spletnega mesta. Na iZiServu-u zagotavljamo, da ponujamo zaščito SSL po konkurenčni ceni.
Tip certifikata SSL DV Certifikat (Domain Validation)

GeoTrust QuickSSL Premium

Zavarujte vaše spletno mesto hitro in zanesljivo. GeoTrust® QuickSSL® Premium certifikati so eden od najhitrejših načinov za začetek zaščite spletnih transakcij in aplikacij s protokolom SSL. S samodejnim preverjanjem pristnosti za izdajo certifikata potrebujete le nekaj minut, da si pridobite potrdilo QuickSSL Premium SSL certifikat. Po tem je upravljanje in obnavljanje vaših certifikatov hitro in enostavno. Pri podjetju iZiServ dobite ugoden in zanesljiv SSL certifikat za popolno zaščito vašega spletnega mesta in podatkov vaših strank.
Tip certifikata SSL DV Certifikat (Domain Validation)
Prejmete Pečat za spletno stran (Seal)

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

Hitra in enostavna zaščitita vaše domene in vseh poddomen na isti ravni. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcart certifikati so eden najhitrejših načinov za zaščito vseh vaših poddomen z enim samim certifikatom. Naš avtomatizirani postopek preverjanja pristnosti e-pošte pomeni, da boste dobili potrdilo v nekaj minutah. S QuickSSL Premium Wildcard certifikati dobite zaščito na neomejenem številu poddomen in na neomejenem številu strežnikov - eno potrdilo, ki se prilagaja rasti vašega podjetja.
Tip certifikata SSL DV Certifikat (Domain Validation)

GeoTrust True BusinessID

Poslovni razred SSL certifikatov - Samo najboljše za varnost podatkov vaših strank in vašega podjetja. Ko gre za izbiro SSL certifikatov za varnost vašega podjetja, imate veliko izbiro. Z GeoTrustom je odločitev preprosta. GeoTrust® True BusinessID SSL certifikati omogočajo svojim strankam brezskrbnost glede varnosti in zanesljivosti njihovega spletnega mesta, saj je izdajatelj potrdila pooblaščena organizacija za izdajo certifikatov po vsem svetu.
Tip certifikata SSL OV Certifikat (Organization Validation)

GeoTrust True Business ID with EV

Ustvarite močan vtis o varnosti povezave z zeleno naslovno vrstico. GeoTrust® True BusinessID z EV (razširjeno preverjanje) je naš vrhunski varnostni SSL certifikat za poslovno rabo, ki vizualno potrjuje najvišjo stopnjo preverjanja pristnosti, ki je na voljo med SSL certifikati. Zelena vrstica pove vse. Obiskovalci spletnega mesta res opazijo, če naslovna vrstica postane zelena v svojih brskalnikih z visoko stopnjo varnosti kjer se prikaže ime organizacije z GeoTrust certifikatom kot varno mesto.
Tip certifikata SSL EV Certifikat (Extended Validation)

GeoTrust True Business ID Wildcard

Poenostavite upravljanje certifikatov s priročnostjo certifikata Wildcard. GeoTrust® True BusinessID Wildcard certifikati vam omogočajo, da na enem certifikatu zščitite več poddomen, kar zmanjša čas in stroške upravljanja. Ali gre za domačo stran vašega podjetja ali ime gostitelja vašega poštnega strežnika, naj bo vaš cilj zaščita občutljivih podatkov - in to je tudi naš cilj.
Tip certifikata SSL OV Certifikat (Organization Validation)

Symantec Secure Site

Zagotovite si zanesljivo in stroškovno učinkovito zaščito za svoje podjetje. Zaščitite svoje podatke z do 256-bitnim šifriranjem. Z našo zaščito vam ni potrebno zapravljati več, kot je potrebno.
Tip certifikata SSL OV Certifikat (Organization Validation)

Symantec Secure Site Pro

Okrepite varnost celotnega spletnega mesta s kodiranjem ECC in proaktivno oceno ranljivosti. Zaščitite transakcije, podatke in komunikacije z algoritmi ECC, RSA in DSA za najzmogljivejše šifriranje, ki ga lahko dobite.
Tip certifikata SSL OV Certifikat (Organization Validation)

Symantec Secure Site EV

Dodajte pravo moč zaščiti svojega spletnega mesta in varnosti podatkov, z vizualnimi opomniki in tako zagotovite, da je zaščitena vsaka sekunda vsakega obiska vašega spletnega mesta. Dajte obiskovalcem vizualno zagotovilo, da so njihove transakcije zaščitene z RSA in DSA algoritmi. Vse z enim potrdilom.
Tip certifikata SSL EV Certifikat (Extended Validation)

Symantec Secure Site Pro EV

Združite najnaprednejši algoritem šifriranja z vidnimi znaki za zanesljivost brez vprašanja. Zaščitite svoje stranke z do 256-bitnim šifriranjem in tremi algoritmi, pri čemer zagotovite vizualni dokaz, da so resnično na pravem spletnem mestu vašega podjetja ali organizacije.
Tip certifikata SSL EV Certifikat (Extended Validation)